Hva drømmer du om?

Har du noen gang grublet over hva du skal gjøre med resten av livet ditt? Følt at du ønsker deg en roligere og mer harmonisk hverdag med mindre stress og bekymring for fremtiden? 


Hvis du tilbringer 1/3 av tiden din på jobb, må du sørge for at du trives! Hvis ikke, kan en forandring være løsningen. Noe som inspirerer, som gir tydelige resultater, som du kan påvirke og som gir deg mer frihet. Jeg vil gjerne fortelle deg om en business-modell som gir deg muligheten til å ta kontroll over ditt eget liv.


Du kan nyte friheten og fleksibiliteten ved å eie din egen virksomhet. Velg hvor og når du vil jobbe. I stedet for å jobbe hardt for andre, vil alt arbeidet du gjør komme deg selv til gode. Som regel kreves det store summer for å etablere sin egen tradisjonelle forretningsvirksomhet, og i de fleste tilfeller må du ta opp lån. Å starte din egen hjemmebaserte busienss under paraplyen Forever Living innebører at du verken trenger å låne penger eller ansatte noen andre. Du anbefaler våre produkter og hjelper andre igang med sin egen hjemmebaseret busienss, men har lave kostnader og får støtte fra meg, teamet og Forever. 

Du kan nyte friheten og fleksibiliteten ved å eie din egen virksomhet. Velg hvor og når du vil jobbe. I stedet for å jobbe hardt for andre, vil alt arbeidet du gjør komme deg selv til gode. Som regel kreves det store summer for å etablere sin egen tradisjonelle forretningsvirksomhet, og i de fleste tilfeller må du ta opp lån. Å starte din egen hjemmebaserte busienss under paraplyen Forever Living innebører at du verken trenger å låne penger eller ansatte noen andre. Det innebærer ingen risiko å bli forhandler av våre produkter. Ingen innmeldingsavgift, ingen oppstartsgebyr, ingen minstekjøp og ingen bindingstid. Du anbefaler våre produkter og hjelper andre igang med sin egen hjemmebaseret busienss, men har lave kostnader og får støtte fra meg, teamet og Forever. Skulle du finne ut etterhvert at dette ikke var noe for deg så har du 365 dagers returrett på et eventuelt lager. Så hva er det å tape på å prøve det ut? Ingenting! Det er heller mer å vinne:)Ønsker du å jobbe når du vil, fra hvor du vil og med hvem du vil? Komme deg ut av tidsklemma? Få mer tid med barna? Reise mer? Drømmer du om ny bil, hytte eller hus? Savner du personlig utvikling og nye utfordringer? Da kan jeg hjelpe deg:)

Det innebærer ingen risiko å bli Forever Business Owner, altså forhandler av våre produkter. Ingen innmeldingsavgift, ingen oppstartsgebyr, ingen minstekjøp og ingen bindingstid. Skulle du finne ut ettehvert at dette ikke var noe for deg så har du 365 dagers returett på et eventuelt lager. Så hva er det å tape på å prøve det ut? Ingenting! Det er heller mer å vinne:)

Kan jeg jobbe med dette ved siden av en annen jobb? JAAA! 

*Mange starter opp ved siden av 100% stilling, enten for å spe på inntekten eller kanskje kunne gå ned i stillings % ?

*Mange har ikke full stilling, og vil tjene ekstra ved siden av for å slippe å krangle om ekstravaktene.

*Mange er i mammapermisjon og ønsker å være hjemme lenger utover den betalte permisjonen, uten å tape på det økonomisk. Kanskje deretter kunne gå tilbake deltid?

*Mange er studenter og vil ha dette som jobb ved siden av studiene siden det ikke krever faste arbeidstider. 


Du som ønsker en ekstra inntekt, en fulltidsinntekt eller en karriere. Sammen lager vi en plan for dine mål. Ingen mål er for store, ingen er for små.

Vil du ha mer info? Send meg en mail så tar vi praten derfra. mail@drommeverden.no

Kontakt mig