Slik ble jeg kvitt søtsuget!

2019-03-20

Jeg er ekstremt glad i alt som er søtt. Daglig må jeg jobbe mot søtsuget som melder seg i tide og utide. Til tross for et sunt kosthold og trening melder søtsuget seg. Jeg spiser ofte og små måltider for å holde blodsukkeret i sjakk, men alikvel har jeg alltid lyst på noe. Etter at jeg nærmest kuttet ut karbohydrater for 3 år siden og innførte mer fett i kostholdet mitt merket jeg en liten forbedring. Men jeg har nok arvet søtsuget til min pappa. For de som kjenner han så vet dere at han er kjent for sin kjærlighet til sjokis:)

Jeg har testet det meste. Krom tabletter, pusse tennene når man er fysen, drikke masse vann, spise grønnsaker istedet, ja listen er lang. Jeg er ekstremt bestemt og målbevisst, så det er stort sett bare godis på lørdager selv om jeg har lyst på det hele tiden. Det er slitsomt, men man ikke kose seg hele tiden. Da er det ekstra deilig å ha funnet noe som endelig virker. Og det uten at jeg har gjort noe for det.

Tidlig i Sommer begynte jeg å drikke Argi+ og Aloe Vera Gel. Jeg ønsket å teste det ut av andre grunner og hadde ingen som helst anelse om hva det ville gjøre for meg. Ikke nok med at Argi+ gir meg masse energi og overskudd og Aloe Vera Gel gir meg balanse i kroppen og en glad mage. Men jeg har ikke hatt lyst på søtsaker de siste 3 ukene! Jeg merket ikke noe til dette de første ukene. Plutselig reagerte jeg på at søtsuget mitt var borte for 2 uker siden, da hadde jeg vært helt uten søtsug en uke allerede. Første helgen uten noe søtt var fantastisk! Jeg gjorde ikke noe efford selv engang, det bare var sånn. Nå er det 3 uker siden jeg har spist godteri og det til tross for at jeg har kjøpt masse smågodt i Sverige og hatt min månedtlige uke. Vanligvis er jeg helt maniac når jeg har veka. Dette er jo bare moro!

Jeg må varmt anbefale disse produktene til alle som har en kropp og en mage. Disse gjør så godt for meg. Hvem sier vel nei til mer overskudd, energi, bort med søtsug og en glad mage? Helsen og kroppen vår er viktig for å fungere i en travel hverdag. Jeg hadde ikke blitt forhandler og brukt tid på forever om jeg ikke var så fornøyd. Tid har jeg ikke nok av til å sløse bort på tull. Jeg bruker boksen Vital 5 for da får jeg disse og mer til i en og samme pakke.

Gjør noe godt for din helse<3