Jeg heter Margit Ødenes og er en tobarnsmamma i midten av 30årene. I 2010 fulgte jeg drømmen min og startet Drømmeverden interiør og klær, en fysisk butikk og nettbutikk. Jeg stortrivdes med å drive mitt eget, ha interiør-interessen som jobb og hele tiden være "right-on" innen mote. Baksiden av medaljen var alle arbeidstimene, i flere år jobbet jeg mer enn 12 timer i døgnet. Med to små barn, en mann som ukependlet og et hjem/familie som skulle organiseres gikk det hurra meg rundt. Sommeren 2015 testet jeg Argi+ for første gang, for var det noe jeg trengte så var det litt ekstra power. Den såkalte "husmorspeeden" funket som bare det. 

Jeg valgte etterhvert å bli forhandler av Forever Living så jeg kunne kjøpe Argi+, Aloe vera og hudpleie til innkjøpspris. I tillegg så begynte jeg å anbefale produktene til andre, og salget satte fort fart. I begynnelsen var dette en fin ekstra inntekt ved siden av butikklønnen min. Men det tok ikke lang tid før jeg så at denne måten å jobbe på var unik. Muligheten var mye større enn å drive en tradisjonell butikk!

Sommeren 2016 sa kroppen min stopp. Jeg hadde jobbet altfor mye og pushet meg selv utover det som er bra. Det resulterte i at jeg la ned butikken min. Jeg valgte meg selv og familien min fremfor jobben. Det er det beste som kunne skje meg <3

På veien for å bygge meg selv opp igjen ble trening, kosthold og ernæring viktigere enn noen gang. Takket være jobben min under paraplyen Forever så har jeg lært utrolig mye om kropp og næring. Og de beste produktene for ekstra næring hadde jeg i mitt eget sortiment. Kosttilskudd ble viktig for meg, sammen med ren mat og trening. Idag er jeg sprekere, sterkere og blidere enn noen gang:)

Jeg har vært trenings-intruktør siden høsten 2003. Trening og helse har vært en stor interesse i mange mange år. Jeg er så takknemlig for at jeg idag også har det som jobb. Ikke bare har jeg hjulpet mange med våre fantastiske produkter, men også med denne jobbmuligheten. 

Mine daglige favoritter: