Tid for egenpleie!

Hva med å lage deg et lite hjemmespa? Koble litt av, og få tid for deg selv. Det fortjener du <3

Det er lurt å ta vare på huden, hver dag. Aloe vera basert hudpleie jobber ned på cellenivå, og er utviklet for å møte spesifikke behov. Sonya og Infinite er revolusjonerende serier med aloe vera som virker fuktende, beskyttende og beroligende.

Alle som bestiller Sonya eller Infinite settet av meg får med en bio-cellulose mask og en exfoliator gratis. (ved bestilling av Infinte får du også med et gavekort på 200,-)

Aloe bio-cellulose mask: en brukervennlig og effektiv engangsmaske med anti aging-egenskaper som gir huden din masse fuktighet og en helt ny glød – på bare 20 minutter.

Smoothing exfoliator: bidrar til å fjerne døde hudceller for å gi plass til nye, friske celler. Den eksfolierer, renser, fukter og pleier alle hudtyper. Resultatet blir en hud med jevnere tone og struktur – og en helt ny glød.

Infinite advanced skin care: et komplett hudpleiesett med fult fokus på anti-age. Det passer for alle som ønsker en frisk hud som beholder den ungdommelige følelsen. Her er det fullt fokus på anti-aging som gjelder – for alle hudtyper. Produktene virker fuktende, mykgjørende og hudpleiende med fullt fokus på anti-aging. Ved regelmessig bruk vil du oppleve at produktene gir huden din en jevnere hudtone og tekstur som bidrar til en mer ungdommelig følelse.

Sonya daily skincare: gelbasert hudpleie som gir resultater. Serien er spesielt utviklet for kombinasjonshudens vekslende behov. Produktene inneholder en høy konsentrasjon av Aloe vera og andre hudpleiende botaniske ingredienser i en herlig oppfriskende, gelbasert formel. Sammen bidrar de til å forbedre hudens utseende og gjør den myk, smidig og fuktet.Produktene passer for alle aldre og hudtyper – og ekstra godt til kombinasjonshud. Kombinasjonshud kan av og til føles tørr, av og til fet og av og til som ingen av delene.