DRØMMEVERDEN LIFESTYLE!

Hvem er den viktigste personen i ditt liv? Jo, det er deg! For har du det bra så får dine nærmeste det<3

Lykken kommer innenfra, ikke utenfra.  En av de viktigste faktorene for lykke og et godt liv er en optimal helse. Det kan være så mangt, men det å gjøre det beste ut av deg selv er en god start. Ta vare på deg selv <3

For meg så er en god helse å gi kroppen min:

  • god næring: et godt og variert kosthold. Det er ikke lett å få i seg nok vitaminer og mineraler via maten, til tross for et bra kosthold. (Det var bedre den gang vi produserte mer frukt/grønt selv. og uten sprøytemidler) Derfor tar jeg kosttilskudd for å sikre meg.
  • mosjon: for å ha ork til å trene så trenger kroppen min god næring, noe jeg har sørget for. Da kan jeg yte maks og restituere bedre. Trening gjør meg sterkere, mer rustet, gladere og "fast i fisken" ! 
  • positive vibber: takket være trening så frigjør jeg mye endorfiner. Jeg blir gladere! I tillegg så "mater" jeg hodet mitt med mye god hjerneføde. Og holder meg unna negative mennesker.

Altså, alle disse henger sammen :)


Når kroppen får den optimale næringen den skal ha så vil det også syntes på hud, hår og negler. For skjønnhet kommer innenfra <3

Gode velvære- og hudprodukter som gir det beste til huden er også med på å hjelpe. Her hos Drømmeverden Lifestyle vil du finne et bra utvalg. 


LOOK BETTER. FEEL BETTER


Her vil du finne over 150 produkter i alt fra kosttilskudd og treningsprodukter til kroppspleie og hudpleie. De fleste produktene er basert på vår reneste og beste aloe vera. Du kan opprette en gratis kundekonto for å ta en nærmere titt på produktene, info og priser. 

  • ØNSKER DU MER OVERSKUDD I HVERDAGEN? 
  • HUDPLEIE AV YPPERSTE KVALITET? 
  • REVLOSJONERENDE ANTI-AGE PLEIE TIL HUDEN? 
  • ET KOST- OG TRENINGSPROGRAM SOM ER ENKELT Å FØLGE, OG SOM HAR HJULPET MANGE TIL EN BEDRE LIVSSTIL? 
  • ELLER KOSTTILSKUDD SOM ER BRA FOR DEG OG DIN HELSE I EN ELLERS SÅ HEKTISK HVERDAG? 

DU VIL FINNE MYE AV DETTE I NETTBUTIKKEN, ELLER SPØR MEG SÅ HJELPER JEG DEG GJERNE <3


Det er 90 dagres fornøydhetsgaranti til deg som kunde, fornøyd eller pengene tilbake. Du kan levere produktet tilbake innen 90 dager brukt, eller delvis brukt opp, sammen med kvitteringen. 


SJEKK UT MINE FAVORITTER!