TILBUD

De fantastiske 3 musketerer!

3 tuber med gode bruksområder alene, og enda flere sammen. 

Aloe vera gelly: ren aloe vera på tube, noe ethvert hjem burde ha!🌱 Avkjøler, beroliger og gir fuktighet. Et must på insektsstikk, brent hud og sår. Deilig som kjølende øyekrem. Og perfekt på «fuzzy» hår. 

Aloe propolis creme: beste kremen på denne årstiden🧡 Perfekt kuldekrem da den ikke inneholder vann, og den trekker fort inn i huden. En nydelig håndkrem, og for sensitiv hud. Våre firbeinte venner kan også bruke den på potene sine.

Aloe heat lotion: en deilig massasje-krem som lukter av eukalyptus. Lindrer på vondter og verker. Perfekt å smøre på stive skuldre, vond nakke og såre muskler. Ungene her i huset bruker den på bena når de har voksesmerter. De kaller den trollkrem❤️

SOMMERTILBUD

Endelig er sommeren her og det betyr sol på kroppen. Da trenger du solbeskyttelse på kropp og lepper. Aloe sunscreen er en fantastisk solkrem<3 Den trekker fort inn i huden, pleier huden din med dens høye innhold av aloe vera og lukter helt fantastisk av sommer. En favoritt hos hele min familie, små som store. Og mine kunder er veldig fornøyd. Ekstra fint at den er fin for sensitiv hud :)

Etter en dag i solen så er det deilig å smøre seg inn med aloe vera gelly. Ren aloe vera på tube! Og skulle uhellet være ute med solbrent hud, stikk eller kløe så er det din beste venn.

Ved bestilling av Aloe sunscreen og Aloe vera gelly å får du med en aloe lips på kjøpet!!!