TIL DRØMMEVERDEN LIFESTYLE!

Hvem er den viktigste personen i ditt liv? Jo, det er deg! For har du det bra så får dine nærmeste det bra <3

Lykken kommer innenfra, ikke utenfra.  En av de viktigste faktorene for lykke og et godt liv er en optimal helse. Det kan være så mangt, men det å gjøre det beste ut av deg selv er en god start. Ta vare på deg selv <3

For meg så er en god helse å gi kroppen min:

  • god næring: et godt og variert kosthold. Det er ikke lett å få i seg nok vitaminer og mineraler via maten, til tross for et bra kosthold. (Det var bedre den gang vi produserte mer frukt/grønt selv. og uten sprøytemidler) Derfor tar jeg kosttilskudd for å sikre meg.
  • mosjon: for å ha ork til å trene så trenger kroppen min god næring, noe jeg har sørget for. Da kan jeg yte maks og restituere bedre. Trening gjør meg sterkere, mer rustet, gladere og "fast i fisken" ! 
  • positive vibber: takket være trening så frigjør jeg mye endorfiner. Jeg blir gladere! I tillegg så "mater" jeg hodet mitt med mye god hjerneføde. Og holder meg unna negative mennesker.

Altså, alle disse henger sammen :)

Her vil du finne over 150 produkter i alt fra kosttilskudd og treningsprodukter til kroppspleie og hudpleie. De fleste produktene er basert på vår reneste og beste aloe vera. Du kan opprette en gratis kundekonto for å ta en nærmere titt på produktene, info og priser. 


ØNSKER DU MER OVERSKUDD I HVERDAGEN? HUDPLEIE AV YPPERSTE KVALITET? REVLOSJONERENDE ANTI-AGE PLEIE TIL HUDEN? ET KOST- OG TRENINGSPROGRAM SOM ER ENKELT Å FØLGE, OG SOM HAR HJULPET MANGE TIL EN BEDRE LIVSSTIL? ELLER KOSTTILSKUDD SOM ER BRA FOR DEG OG DIN HELSE I EN ELLERS SÅ HEKTISK HVERDAG? DU VIL FINNE MYE AV DETTE I NETTBUTIKKEN, ELLER SPØR MEG SÅ HJELPER JEG DEG GJERNE <3


SJEKK UT MINE VINTERFAVORITTER!